Hírlevelek
Menü

Olvasási mód:

Betűméret:

Betűstílus:

#Horváth Judit

Matalin Dóra - Hamvay Péter hvg360

Mitől lesz finom a főzelék, milyen vendégektől borul ki Sárközi Ákos, és van-e itthon jó és olcsó alapanyag?

Mit értenek sokan félre a gluténmentességben? Hogyan lehet kikeveredni a főzeléktraumákból? Melyik alapanyagokat utálják legjobban a magyarok? Szuvidáljunk, vagy kövessük nagyanyáink módszereit? És miért nem szabad soha válaszolni Sárközi Ákos kérdéseire az éttermében? A Michelin-csillagos séf, Szatmári Ferenc gasztroblogger és Horváth Judit gasztroíró, receptfejlesztő volt a HVG Címlapsztori vendége.

Kinyomtattak egy komplett buszmegállót Szlovákiában – mutatjuk

Kinyomtattak egy komplett buszmegállót Szlovákiában – mutatjuk

Tömegbukás volt a Tour de Hongrie-n, több versenyző kórházba került – videó

Tömegbukás volt a Tour de Hongrie-n, több versenyző kórházba került – videó

A világ egyik legokosabb autópálya szakasza lesz az M1-M7 budaörsi bevezetője

A világ egyik legokosabb autópálya szakasza lesz az M1-M7 budaörsi bevezetője

Sztálin visszatért a moszkvai metróba

Sztálin visszatért a moszkvai metróba

Magyarul is köszönetet mondott az Eurovízión a magyar–osztrák testvérpár

Magyarul is köszönetet mondott az Eurovízión a magyar–osztrák testvérpár

A címvédőtől is hatot kapott a magyar hokiválogatott a vb-n

A címvédőtől is hatot kapott a magyar hokiválogatott a vb-n

Újabb akkumulátorbontó cég startolhat el, Vésztőn épülhet az üzem

Újabb akkumulátorbontó cég startolhat el, Vésztőn épülhet az üzem

Sztálin visszatért a moszkvai metróba

Sztálin visszatért a moszkvai metróba

Farkas Gábort kinevezték a Zeneakadémia rektorává

Farkas Gábort kinevezték a Zeneakadémia rektorává

A címlapról ajánljuk